Toimitusehdot:

Verkkokauppa Live 4 Oy (Y-tunnus: 2922128-8) myy tuotteita yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitustavat ja -kulut:

Toimitamme tilaukset postitse. Toimituskulut määräytyvät tilauksesi mukaan, 0€ noudettuna yrityksestä, 5,90€ postipakettina. Toimitustapavaihtoehdot ovat: nouto yrityksestä tai postipaketti.

Maksaminen:

Verkkokaupan kautta tilattaessa maksutapana on luottokorttimaksu tai Klarna. Huomioithan ystävällisesti, että jos maksat Klarnalla, emme pysty tekemään osapalautusta Klarnan kautta. Ole aina yhteyksissä meihin palautusta tehdessäsi. Tilaus käsitellään noin yhden työpäivän aikana.

Toimitusaika:

Toimitusaika on keskimäärin 2-5 arkipäivää, jos tuotetta on varastossa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot:

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttaessa/palauttaessa tilauksen ota yhteyttä meihin sähköpostilla [email protected] . Lähetä palautus postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja -pakkauksessa . Tuote täytyy postittaa postipakettina. Palautusmaksun maksaa asiakas. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Palautamme palautetut tuotteet kokonaisuudessaan 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautunut.

Palautusosoite: Live 4 Oy, Kauppakatu 28, 70110 Kuopio.

Puh. 0449840963

Ongelmatilanteet:

Ongelmatilanteissa laita pikimmiten sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Yhteystiedot