Toimitusehdot:

Verkkokauppa Live 4 Oy (Y-tunnus: 2922128-8) myy tuotteita yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitustavat ja -kulut:

Toimitamme tilaukset postitse. Toimituskulut määräytyvät tilauksesi mukaan, 0€ noudettuna yrityksestä, 5,90€ postipakettina. Toimitustapavaihtoehdot ovat: nouto yrityksestä tai postipaketti.

Maksaminen:

Verkkokaupan kautta tilattaessa maksutapana on luottokorttimaksu. Tilaus käsitellään noin yhden työpäivän aikana.

Toimitusaika:

Toimitusaika on keskimäärin 2-5 arkipäivää, jos tuotetta on varastossa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot:

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuote. Tämä tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen live4.suomi@gmail.com tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja -pakkauksessa . Tuote täytyy postittaa postipakettina. Palautusmaksun maksaa asiakas. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautunut.

Palautusosoite: Live 4 Oy, Kauppakatu 28, 70110 Kuopio.

Ongelmatilanteet:

Ongelmatilanteissa laita pikimmiten sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Yhteystiedot