Tietoa meistä

Olemme skandinaaviseen sisustukseen erikoistunut sisustusmyymälä ja -verkkokauppa. Tuotteet on huolella valittu tämän hetken ykkösmerkeiltä Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta. Arvojamme ovat luonnonmukaisuus, ekologisuus ja ajattomuus. Toivottavasti saat täältä inspiraatiota kotisi sisustukseen. Kysy rohkeasti jos voimme palvella sinua jotenkin tuotteidemme kanssa. 

Muutimme heinä-elokuun vaihteessa kauppakeskuksesta toiseen. Syynä muutolle oli asiakasvirran lasku ja yrityksen sisäiset muutokset. Toinen yrittäjä halusi irroittautua yrittäjyydestä ja melkein toinenkin. Viime metreillä kuitenkin tämä toinen päätti toteuttaa monivuotisen unelmansa vähän fiinimmästä second hand shopista. Sellainen piti sitten lähteä perustamaan, koska Kuopiosta tällainen vielä puuttui. 

Lifestyle ja second hand -myymälämme sijaitsee Kuopion keskustassa torin laidalla kauppakeskus Minnassa, Kaiku kidsin kanssa samoissa tiloissa! Sinne olet myös lämpimästi tervetullut pistäytymään ja tekemään ostoksia! Huomaathan, että sinulla on mahdollisuus ostaa verkkokaupan kautta ja noutaa tuote myös myymälästä.

Kierrätys on meille tärkeä arvo, joten kierrätämme pakkausmateriaaleja mahdollisimman paljon. Tästä johtuen paketeissa voi olla erikoisia merkintöjä ja paketit käytetyn näköisiä. Pyrimme aina kuitenkin tarkistamaan tuotteen ja pakkaamaan sen huolella, jotta se tärkein olisi kunnossa.

Teemme myös asuntojen stailausta Kuopion alueella, sekä tarjoamme yrityslahjapaketteja. Kysy rohkeasti lisää info@live4.fi

Our store is located just next to the market place, in Minna shopping center, together with kids brand store Kaiku Kids. We provide lifestyle and second hand treats!

You´re warmly welcome to shop here and there. :)