Tietoa meistä

Olemme skandinaaviseen sisustukseen erikoistunut sisustusmyymälä ja -verkkokauppa. Tuotteet on huolella valittu tämän hetken ykkösmerkeiltä Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta. Arvojamme ovat luonnonmukaisuus, ekologisuus ja ajattomuus. Toivottavasti saat täältä inspiraatiota kotisi sisustukseen. Kysy rohkeasti jos voimme palvella sinua jotenkin tuotteidemme kanssa. 

Meillä on myös aivan ihania lastentuotteita, jotka ovat valloittaneet jo monien sydämet. 

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Kuopion keskustassa torin laidalla kauppakeskus Aapelissa. Sinne olet myös lämpimästi tervetullut pistäytymään ja tekemään ostoksia! Huomaathan, että sinulla on mahdollisuus ostaa verkkokaupan kautta ja noutaa tuote myös myymälästä. Nyt poikkeuksellisesti tarjoamme myös kotiinkuljetusta Kuopiossa 70110-70820 -alueella hintaan 5€. Kotiinkujetuksen voit valita kassalla.

Kierrätys on meille tärkeä arvo, joten kierrätämme pakkausmateriaaleja mahdollisimman paljon. Tästä johtuen paketeissa voi olla erikoisia merkintöjä ja paketit käytetyn näköisiä. Pyrimme aina kuitenkin tarkistamaan tuotteen, jotta se tärkein on kunnossa.

Teemme myös sisustussuunnittelua ja stailausta Kuopion alueella, sekä tarjoamme yrityslahjapaketteja. Kysy rohkeasti lisää info@live4.fi

Our store is located just next to the market place, in Aapeli shopping center.

You´re warmly welcome to shop here.