Stailaus

Palveluihimme kuuluu myös stailaus.

 

* Stailaus on ainutlaatuinen palvelu, jossa kuvien tai käynnin perusteella suunnitellaan yhtenevä kokonaisuus sisustustekstiileillä ja -esineillä. Saavumme tavaroinemme paikalle sovittuun aikaan. Useimmiten asiakas on ollut muualla stailauksen ajan ja saanut tulla stailattuun kotiin katsomaan kun kaikki on valmista. Stailaus on ollut erityisen pidetty palvelu, sillä kukapa ei pitäisi siitä, että koti saadaan kerralla kuntoon. Asiakas voi lunastaa haluamansa tuotteet ja loput viedään mukanamme pois. Tämä on mukava lahjaideakin. Stailauksen lähtöhinta on 199€ /huone (esimerkiksi yksiö tai parveke/terassi). Hinta muotoutuu lopulta käytetyn ajan ja neliöiden mukaan. Mikäli tuotteita voidaan hyödyntää meidän omasta valikoimasta, aikaa kuluu luonnollisesti vähemmän kuin silloin kun etsimme sopivia tuotteita muualta. Stailauksen yhteydessä meiltä ostetuista tuotteista saa -10%:n alennuksen. 

 

Asiakaspalaute stailauksesta:

"Parvekkeemme on haasteellinen; pitkä ja kapeahko. Parveke näkyy olohuoneen ja keittiön alueelta suurista ikkunoista. Tämä oli syy miksi tarvitsin ammattilaisten apua; halusin että parveke on olkkarin ja keittiön jatkumo. Stailauksen ansiosta sitä se nyt on. Ammattilaiset osasivat ryhmitellä olemassa olevat huonekalut, matot ja pikkupöydät niin, että parveke on kaikkina vuodenaikoina kutsuva ja kodikas. Kodikkuus oli minulle äärimmäisen tärkeää. Se syntyi edellä mainittujen asioiden lisäksi pienillä ja suurilla sisustusesineillä ja -tekstiileillä. Live4 tytöt osasivat ilmiömäisesti valita sekä asetelle parvekkeen värimaailmaan sopivat lyhdyt, tyynyt, kasvit, torkkupeitot ym. Stailauksen jälkeen sain itse valita mitä tavaroista lunastan itselleni. Ostin kaikki. Ikuisesti kiitollisena."

 

Autamme sinua mielellämme piensisustuksen ja tekstiilien kanssa myös verkkokaupassa, joten kysy rohkeasti jos haluat luoda yhteensopivan kokonaisuuden, mutta koet haastavana kerätä tuotteita yhteen verkkokaupastamme. Voimme tehdä sinulle ehdotelman veloituksetta. Huomaathan että tämä ei ole sisustussuunnitelma, vaan samantyylinen palvelu, jonka tarjoamme kaupassa asioiville asiakkaillemmekin.