Myyjälle

Myyntijakson pituus on 6 päivää. Tuotteet voi tuoda saman päivän aamuna 10-11 välillä tai edellisen päivän iltana arkisin 16.00-17.00 välillä ja lauantaina 14-15 välilä. Oman paikan tyhjennys viimeisenä myyntipäivänä arkisin klo 16.30 mennessä ja lauantaina klo 14.30 mennessä. Rekkiä voi täyttää pitkin viikkoa. 

Myyntiin voi tuoda ainoastaan siistiä, tahratonta, puhdasta, sesonkiin ja aikaan sopivaa naisten ja miesten vaatetta, sekä asusteita ja skandinaavista sisustusta. Vaatteita myyntiin valittaessa on hyvä miettiä, ostaisinko tuotteen itse ja onko sille juuri tähän vuodenaikaan käyttöä? 

Live4:llä on oikeus poistaa myynnistä tuote, joka ei ole ehtojen mukainen.

Suosimme lunnonkuituja, kuten villaa, pellavaa, silkki- ja puuvillavaatteita. Toivomus olisi, että neuleet sisältäisivät ainakin 30% luonnonkuituja. Tällaisilla vaatteilla on usein paras kunto ja jälleenmyyntiarvo. 

 

Vaatteita, jotka tällä hetkellä trendaavat ja sesongissa:
Korkeavyötäröiset farkut
Villaneuleet, joissa vähintään 30% luonnonkuitua.
Rennot tai over sized paidat; kolleget, neuleet, kauluspaidat, t-paidat
Neutraalin väriset treeni ja -loungevaatteet 
neulevaatteet ja -asusteet
Pidemmät mekot, joita voi käyttää syksyllä takin tai neuleen kanssa, myös villamekot
Aitoa nahkaa olevat kengät 
Tikatut takit ja trenssit (maanläheisissä väreissä, kuten beige ja musta)
Villakangastakit, joissa päällysmateriaalissa luonnonkuitua
.
.
Myyntijakson voi maksaa etukäteen tai se voidaan vähentää myynnistä. 
Myyntiin saa tuoda naisten ja miesten vaatteita ja asusteita. Myyntipaikkaan voi sisällyttää max 5 sisustustuotetta. 
Hintalaputtomia tuotteita emme myy ja jos vaihdat tuotteeseen hinnan, vaihdathan uuden lapun. 
Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. 
Live4 ei korvaa varastettuja tai kadonneita tuotteita, eikä myymälässä sattuneiden vahinkojen (vesivuoto, tulipalo, ilkivalta) seurauksista johtuvia vahinkoja.
Arvokkaimmat tuotteet voidaan laittaa verkkokauppaan. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita ei myydä myymälässä samanaikaisesti. 
.
Varauksen peruutus on tehtävä 14 vuorokautta ennen myyntijakson alkua. Tämän jälkeen peruutetuista myyntipaikoista ei korvata rahoja takaisin. Lyhyemmällä aikavälillä tehdyt varaukset ovat sitovia. 
.
Myyntituotteiden valmistelu: 
Pese vaatteet ennen tuontia mielellään tuoksuttomalla pesuaineella. Silitä vaate myös mikäli se sen vaatii. Tuotteesta saa parhaan hinnan kun se on valmisteltu hyvin myyntiä varten. 
Myymälässä on käytössä tarraharja ja nukkaleikkuri, joita voidaan käyttää tuotteen ulkonäön siistimiseen. Näitä voi tarvittaessa pyytää henkilökunnalta lainaan. 
Vaatteita tulee laittaa rekkiin vain sopiva määrä kerrallaan (n.25-30kpl). Älä laita liian täyteen kerrallaan, vaan täydennä viikon aikana. Asiakas huolehtii rekin täyttämisestä. Henkilökunta huolehtii myyntipaikan siisteydestä päivittäin. 
Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatulla paikalla. 
Piraattituotteiden myynti on kiellettyä ja henkilökunnalla on oikeus poistaa nämä myynnistä. 
Asiakas hinnoittelee ja rekittää vaatteet itse
Myyntijakson päätyttyä, asiakas tyhjentää rekin ja vie vaatteet pois, ellei pakettiin kuulu tämä palvelu. (Tällä hetkellä tällaista ei ole.)
.
Jos asiakas ei halua myymättömiä vaatteita itselleen, vaatteita voi tarjota Live4:lle. Myymälään on suunnitteilla hyväntekeväisyysrekki, jonka tuotto käytetään määrittelemämme kohteen hyväksi. Kerromme tästä lisää kun homma saadaan käyntiin. Noutamattomat tuotteet siirtyvät 7 päivän jälkeen Live4:n omaisuudeksi. 
.
Tilitys tapahtuu 7 arkipäivän kuluessa asiakkaan tilille. Huolehdithan että meillä on tilinumerosi. 
.
Live4:llä on oikeus käyttää myynnissä olevia tuotteita markkinoinnissa ja julkaista kuvia myytävistä tuotteista sosiaalisessa mediassa. 
.
Hintalaput tulostetaan myymälällä. 1 kpl hintalappuarkkeja kuuluu myyntipaikan hintaan. Hintalappuja arkilla 30kpl. Lisälaput 1€/30kpl. Hintalaput voi hinnoitella kotona valmiiksi ja tulostaa myymälässä tai hakea tarra-arkit kotiin ja hinnoitella käsin. Suosittelemme hinnoittelemaan koneella valmiiksi, jolloin asiakas näkee myös myydyt tuotteet. Lappujen kiinnittäjää voi lainata myymälässä. Emme valitettavasti lainaa sitä kotiin. Panoksia saa myymälästä. Niistä emme veloita lisämaksua. Katso, että hintalappu on hyvin kiinnitetty ja kiinnitä se niin, ettei se vahingoita vaatetta. Tarrat irtoavat helposti vaatteista. 
.
Tervetuloa myymään ja ostamaan! Tehdään tästä yhdessä huippu juttu!