Käyttöehdot

Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille. 

Myyjän velvollisuudet: 

- Tarkistaa tuote ja toimittaa se mahdollisimman hyvin pakattuna.

- Jos tuote on viallinen tai pakkaamisesta aiheutuneista syistä tuote rikkoutunut, myyjä on velvollinen korvaamaan tuotteen. 

- Toimitusaika on muutamia arkipäiviä. Pyrimme saamaan tuotteen matkaan samana tai seuraavana päivänä tilauksesta. Jos lähetys viivästyy huomattavasti, eikä myyjä ole siitä ilmoittanut, asiakkaalla on oikeus perua kauppa. Jos lähetys viivästyy asiakkaasta johtuvista syistä (tiedoissa väärä puhelinnumero tms.), asiakas on vastuussa lähetyksestä. Myyjä ei myöskään vastaa kolmannen osapuolen (esim. posti, matkahuolto) aiheuttamista viivästymistä. 

 

Asiakkaan velvollisuudet: 

- Noutaa paketti noutoilmoituksessa ilmoitettuun päivään mennessä. Noutamattomasta palautuksesta aiheutuneet postikulut veloitamme asiakkaalta.

- Tarkistaa tuote heti sen saavuttua. Ilmoittaa myyjälle mahdollisista virheistä tai rikkinäisestä tuotteesta mahdollisimman pian. 

- Oikeus vaihtaa ja palauttaa tuote 14 päivän kuluessa ostoksen saapumisesta. Palautus on omakustanteinen, eikä lähetyksestä aiheutuneita postimaksuja korvata, mikäli tuotteessa ei ole selkeää vikaa. (Nämä tulee selvittää ennen tuotteen takaisin lähettämistä.)

- Rikkinäisen tuotteen kohdalla asiakkaan on otettava yhteys myyjään ennen tuotteen lähettämistä takaisin. 

Tilaamalla verkkokaupastamme, hyväksyt ylläolevat ehdot.