Haupt lakrits joulukalenteri

Buy this
  • 35,00 € EUR
  • 1 Jäljellä
100% SSL Secure

Tuntuuko siltä, ​että saat yliannostuksen keksejä, suklaata ja marsipaania joulukuussa? Lakritsin ystävän on tärkeää löytää tasapaino eri makeisten välille jouluaikaan, ja parhaiten se onnistuu tietenkin ylellisen lakritsikalenterin avulla. Haupt Lakritsin joulukalenterista lasket päiviä jouluaattoon päivittäisellä lakritsiannoksella.


Jokaisen luukun takana on uusi maku, ja niistä löytyy tietysti sekä makeaa että suolaista lakritsia ja paloja, joissa on eri makuisia, pehmeitä suklaakuorrutteita, mikä korostaa suosikkimakeistesi parhaita puolia. Lisäksi joka luukussa on vähintään kaksi palaa - syö itse molemmat tai anna toinen kaverille. Lupaamme, että tänä vuonna joulu on hyvä!


Christian Haupt perusti Haupt Lakritsin vuonna 2013 tavoitteenaan valmistaa maailman parasta lakritsia. Tukholman ulkopuolella sijaitseva pienessä tehtaassa valmistetaan käsin ruotsalaista lakritsia, ja Haupt käyttää korkealaatuisten raaka-aineiden lisäksi paljon aikaa lakritsireseptien kehittämiseen, joilla ylitetään lakritsin maun rajoja. Lakritsi-kalenteri sisältää klassikoita Hauptin valikoimasta sekä jännittäviä uutuuksia.