Uskomatonta, että olemme pyörittäneet omaa kauppaamme jo viisi kuukautta! Kaikki alkoi melko nopeasti, kun keväällä aloimme miettimään mitä koulun jälkeen tekisimme. Opiskelimme tuohon aikaan sisustussuunnittelua Pohjois-Savon opistossa ja vuoden mittaiset opinnot lähenivät loppusuoraa. Kummallakin oli omat syymme, miksi emme halunneet tai voineet palata aiempiin tehtäviimme, minä sairaanhoitajan- ja Mari ravintola-alan hommiin. Mutta niistä ehkä myöhemmin.

Marille tarjottiin mahdollisuutta ostaa eräs olemassa oleva liike/yritys ja hänen sitä pohtiessa kuinka hän ei ikimaailmassa yksin hommaan ryhtyisi, ilmaisin minä halukkuuteni lähteä mukaan :) Siitä puolihuolimattomasta, joskin vakavasti otettavasta letkautuksesta se sitten sai ensimmäisen kipinänsä. No, me emme monista syistä johtuen päätyneet ostamaan tätä ko. yritystä, mutta koska ajatusleikki oli jo niin pitkällä, mietimme miksemme sitten perusta omaa ihan alusta asti. Ja niinhän me sitten tehtiin. Tässä vaiheessa elettiin maalis-huhtikuuta ja innokkuus oli kahdella visionäärillä huipussaan. Saattoi osin johtua keväästäkin, mutta ideoita tuli ja niitä meni. Piti olla kesällä konttimyymälän kanssa torilla. Piirrustukset oli, paikka oli, konttikin periaatteessa oli, kilpailutus oli lasituksen osalta tehty ja työt piti alkaa. Kaikki muu oli pretty much hallinnassa paitsi vakuutukset. Ja oli jo kesäkuun loppupuoli.

No kuten arvata saattaa, konttimyymälää ei torilla viime kesänä nähty. Sen sijaan elokuussa saattoi joku kuopiolainen bongata meidät kauppakeskus Aapelista, jossa telat heiluen kyseenalaisilla maalaustelineillä keikkuen maalasimme ja valmistelimme tulevaa liiketilaamme meidän ikiomalle kaupalle, jonka avajaisia vietettiin syyskuussa. Tältä se näytti silloin, nyt jo vähän erilaiselta, koska tuotevalikoima on kasvanut hurjasti ja ideoita tulee ja niitä menee. Edelleen.